About

IMG_2292 Romano Catolic constantean (Parohia Sf. Padre Pio), originar din Arad.

De orientare conservatoare (da Conciliului Vatican II, dar in lumina Traditiei), dar cu simpatie pentru miscarea traditionalista (nu! unora din reformele introduse dupa Vatican II) si admiratie pentru Arh. Marcel Lefebvre.

Botezat catolic in pruncie, am frecventat orele de cateheza de la parohia mea si Scoala Duminicala baptista de la bunici, nascut din nou la inceputul anilor ’90,  intors la catolicism complet in 1996-97.  Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a calauzit pasii spre Scoala Duminicala, pentru ca acolo am invatat sa-L iau in serios. Domnul sa-i binecuvinteze pe evanghelici in general si pe baptisti in special, peste tot unde se afla!

Licentiat in Stiinte Politice, Master si doctorand in filosofie medievala.

Alte subiecte care imi retin atentia:

Teologie Evangelic-Protestanta contemporana, in special dezbateri privind interpretarea sola fide (de ex. Lordship Salvation vs. Free Grace Theology, dezbaterea in jururl asa zisei „Noi Perspective asupra lui Pavel” etc.); Platonism (in special vechea Academie si ultimi neoplatonici pagani); Advaita Vedanta in special si celelalte scoli de filosofie indiana in general; Rene Guenon, Julius Evola & Co.

Libertarian ca orientare politica.

Pot fi contactat la sarbumihai@yahoo.it, dar nu promit nimic.

P. S. Nimic de pe blogul acesta nu este sub copyright. Deci daca „plagiezi” orice ai gasit in vreun articol, inclusiv prin metoda copy/paste, nu te voi tara prin tribunale, mai mult, nici macar nu voi considera ca ai facut ceva rau. Apreciez, totusi, un link de referinta, dar nu e obligatoriu. Ramane la latitudinea fiecaruia.

Publicat on aprilie 26, 2010 at 2:04 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://mihaisarbu.wordpress.com/about/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. Hello!!! I am a fellow Catholic Apologist… Just wanted to say hello and thank you for your work in defending the Catholic Faith! God bless you!!!

  2. Interesant.Te-au luminat evanghelicii(baptistii).Macar de ai duce in catolicism lumina lui Hristos.Sa se intoarca cu inima cati mai multi catolici la…Hristos.


Lasă un comentariu