Si zici ca cei care au ceva cu homosexualitatea sunt ei insisi gay in secret?


Pe o pagina ateista mi-a fost dat sa citesc urmatoarele:

Eşti un bărbat de vârstă mijlocie, căsătorit, religios, militant pentru „valorile familiei”?.
Atunci probabil că eşti homosexual.

Este vorba de http://www.tlp.ro/2010/05/homofobii-homosexuali.html

Multa vreme am avut impresia ca aceasta acuziatie adusa crestinilor care nu sunt de acord cu homosexualitatea – cum ca ar fi in secret homosexuali ei insisi – este o strategie ieftina de denigrare. In fond cel mai simplu mod de a raspunde unor argumente este sa ataci pe cel care le aduce, in loc sa infrunti argumentele insasi. Dar dupa o raita pe bloguri ateiste am impresia ca s-ar pute sa fie ceva in asta. Acolo am gasit ceva foarte similar.

Ateistii ne acuza ca suntem obtuzi si respingem ratiunea, suntem violenti si degraba varsatori de sange si suntem prizonierii prejudecatilor neverificate. Aceasta descriere se potriveste de minune ateistilor insisi, mai ales celora cazuti prada scientismului. Sunt atat de orbiti de pornirea lor antireligioasa incat sunt complet incapabili sa duca o discutie rationala. Am documentat lucrurl acesta mai intr-un post precedent. Aceasta pornire antireligioasa ii face sa creada orice se potriveste cu respectivele porninri, in cel mai necritic mod posibil, sau sa faca generalizari complet irationale cand vine vorba de „religie” (nu exista, in practica „religie” ci doar religii foarte multe si foarte diferite intre ele). Rar am mai vazut persoane atat de incapabile de gandire rationala si critica ca pe acesti ateisti care critica religia.

De asemenea, acuzatia cu violenta nu pare sa fie altceva decat o reflectare a propriilor porniri violente. Mi-am dat deja cu parerea despre asta intr-un post precedent, asa ca acum nu voi face decat sa ma refer la motto-ul paginii respective, care suna sa:

Nu îţi voi ataca nici doctrinele nici crezul dacă ele îmi acordă libertate. Dacă însă consideră că gândurile sunt un pericol, dacă sugerează că scepticismul e o crimă, atunci cu siguranţă le voi ataca, fiindcă înrobesc minţile oamenilor. – Robert Green Ingersoll

Intr-o prima faza aflam ca nu suntem in pericolul de a ne fi negate libertatile. Toate bune si frumoase. Dar citatul nu se opreste aici. Daca ateul in cauza are impresia ca ceea ce cred au il jeneaza, atunci sub pretextul apararii „libertatii de gandire” se simte liber sa atace. Este hilar si trist ca in istoria recenta cele mai groaznice crime au for infaptuite in numele „libertatii”, a „egalitatii” si a unor sloganuri sforaitoare similare. Vorba ‘ceea: daca nu vei veni tu la democratie, libertate, egalitate samd, o sa vine toate astea peste tine.

Deci, da, cred ca este posibil ca intre cei care nu sunt de acord cu homosexualitatea sa se gaseasca si multi homosexuali.

Reclame
Published in: on mai 22, 2010 at 1:45 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://mihaisarbu.wordpress.com/2010/05/22/si-zici-ca-cei-care-au-ceva-cu-homosexualii-sunt-ei-insisi-gay-in-secret/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: